Sansuk Thai Massage

Sansuk Thai Massage

Vanløses specialist i Thai Massage

Sallingvej 9 , 2720 Vanløse

Tel. 91 86 57 89

 

Thai Massage:

Thai massage er en kombination af stræk, tryk på øvre og dybere lag af muskler og bindevæv og ledrotationer. Det er en massageform, hvor både du og behandleren er i bevægelse, og hvor behandleren ud over sine hænder også bruger knæ, albuer og underarme. Thai-massage gives i forskellige hårdhedsgrader. Det er op til dig hvor hårdt, du ønsker massagen.

Olie Massage:

Olie massage er en blidere form for massage i forhold til den fysisk hårde thai-massage. Olie-massage, hvor massøren kommer rundt på hele kroppen, giver den rene følelse af velvære og er god mod trætte og spændte muskler. Olie-massage fjerner træthed og forøger dit energiniveau. Hvis du har ondt i ryggen, skuldre, nakken, ben, arme får olie-massage musklerne til at slappe af.

Sports Massage:

Sports massage er utrolig populær for mange, som træner eksempelvis løb, cykling eller fitness, idet den hjælper med at få den sidste mælkesyre ud af de spændte muskler. Sports-massage er ofte en behandlingsform, hvor der fokuseres på enkelte muskelgrupper, som f.eks. ryg og skuldre eller ben og lænd. Men langt de fleste gange er det en hel kropsmassage, hvor alle muskler bliver masseret, og hvor der løsnes op for mælkesyre og affaldsstoffer.

Hoved , nakke , skulder og ryg massage :

virker ved at kombinere teknikkerne fra den traditionelle thai-massage, olie-massage og forståelsen af såkaldte triggerpunkter. Denne er en særdeles effektiv kombinations-massage, hvor der fokuseres på dybe tryk og stræk, der løsner spændinger i de berørte områder.

Fod Massage :

Fod massage virker afslappende og giver energi og velvære og medfører samtidig balance både psykisk og fysisk. Fod massage giver en dejlig fornemmelse af afslappethed ikke kun i fødderne, men i hele kroppen.

Vi modtager i øjeblikket kun kontant betaling